Medborgarhuset Lycksele

STARTSIDA Bakåt  

Kommande bioDen of Thieves
Fredag 9/3 kl 19.00
Längd: 2tim 20min.
Från: 15år.
Biljettpris: 100,-

I Los Angeles, världens huvudstad för bankrån, är de enda som är tuffare än brottslingarna en specialdivision poliser som leds av Big Nick. När han får höra att den legendariske rånaren Merrimen planerar sin största stöt någonsin, pressar han den svagaste länken i Merrimens liga till att bli polisinformatör. För att ligga steget före polisen utför ligan en serie rån i sin förberedelse inför det omöjliga: att råna Federal Reserve Bank.

Regi: Christian Gudegast

Skådespelare: Gerard Butler, Jordan Bridges, Pablo Schreiber, Evan Jones, 50 CentRed Sparrow
Söndag 11/3 kl 19.00
Längd: 2tim 20min.
Från: 15 år.
Biljettpris: 100,-
- thriller -


Mot sin vilja rekryteras Dominika Egorova till att bli en “sparv”, en tränad förförerska i tjänst i den ryska säkerhetstjänsten. Hon tvingas lära sig att använda sin kropp som ett vapen, men måste kämpa för att upprätthålla sin självkänsla under den extremt icke-humana träningsprocessen. Dominika blir en av säkerhetstjänstens mest värdefulla tillgångar och hennes första mål är Nate Nash, en CIA-agent som är ansvarig för USAs kontraspionage mot Ryssland. Det uppstår en oväntad attraktion mellan de två unga agenterna, och som kan komma att hota både deras egna karriärer samt de bägge ländernas säkerhet.

Regi: Francis Lawrence

Skådespelare: Jennifer Lawrence, Mary-Louise Parker, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Ciarán Hinds, Jeremy Irons, Joely Richardson

© Zakrison Media AB