Medborgarhuset Lycksele

STARTSIDABioVilken jävla cirkus!
Söndag 22/10 kl 19.00
Längd: 2tim 5min.
Från: 11år.
Biljettpris: 100,-
- drama komedi -

Hugo har stått och stampat på samma ställe i livet sedan han förlorat sitt livs stora kärlek Agnes. Med världen på sina axlar cyklar han en dag för fort och kör omkull. Hugo faller handlöst mot marken, svimmar av, och vaknar upp på det mest udda ställe – i en cirkusvagn! Den visar sig tillhöra den vänlige och tankspridde cirkusdirektören Casall. En ny värld öppnar sig med otaliga karaktärer som lever ett liv långt bortom vardagen. En kock som inte kan laga mat, en clown som är mer arg än glad och… vackra, mystiska Anna. Vem är hon? Vad är det för hemlighet hon döljer? Långsamt öppnas dörren till ett nytt och annorlunda liv. Men vågar Hugo ta steget?Electric Banana Band
Söndag 22/10 kl 14.00.
Längd: 1 tim 30 min.
Biljettpris: Vuxen 140,-. Ungdom u 26år: 105,-. Riksteaterns Scenpass: 130,-
vuxen 140,-, ungdom u 26 år: 105,-. riksteaterns scenpass: 130,-.

Vi lottar ut en signerad sing-alongbok på entrébiljetten.

Dags för hela familjen att gå bananas med en rad djungelhits i en fartfylld konsert på bio med det legendariska bandet Electric Banana Band. Denna gång förstärkt med Eskilstuna Symfoniorkester, uppblandat med klassiska TV-sketcher från radarparet Trazan och Banarne.

Ta närmaste lian till denna unika familjeföreställning och kom och digga loss med det djuriskt coola bandet Electric Banana Band (Lasse Åberg, Klasse Möllberg, Janne Schaffer). Go Bananas! Föreställningen spelades in i Konserthallen i Eskilstuna under våren 2017.

© Zakrison Media AB