Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lucia di Lammermoor

maj 21 @ 19:00 22:25

Donizettis mästerverk Lucia di Lammermoor bygger på en roman av Sir Walter Scott. En historia om kärlek som berättas genom den vackraste och mest virtuosa bel cantosång. Se operan live på bio i Sverige, 21 maj 2022.

Donizetti skrev Lucia di Lammermoor när han var på toppen av sin karriär, och operan har kommit att bli en av de mest älskade. I rollen som Lucia ser vi sopranen Nadine Sierra, som fascinerat Met-publiken i roller som Gilda i Rigoletto, Susanna i Figaros bröllop och Ilia i Idomeneo. Nu tar hon sig an en av operakonstens mest legendariska roller – den plågade hjältinnan i Lucia di Lammermoor.

I rollen som Lucias älskade Edgardo ser vi den fantastiske mexikanska tenoren Javier Camarena. Lucia di Lammermoor på Met är en ny uppsättning av australiensiske teater- och filmregissören Simon Stone i hans Met-debut.

LIVESÄNDS: 21 MAJ 2022 KL. 19:00
SPELTID: Cirka 3 timmar och 25 minuter inkl. 2 pauser
Pris: 240kr

METROPOLITAN, NEW YORK
DIRIGENT: Riccardo Frizza
PRODUKTION: Simon Stone
SCENOGRAFI: Lizzie Clachan
KLÄDER: Alice Babidge
LJUSDESIGN: James Farncombe

Detaljer

Datum:
maj 21
Tid:
19:00 – 22:25
Evenemang Kategori:

Den här sidan använder cookies för att ge dig som användare bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta på webbplatsen ger du ditt godkännande till detta. Läs mer om vår integritetspolicy och cookies här.