Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb

Kommande visningar

Om föreställningen

Vacker glesbygdspoesi och popinfluerad bluesrock från Norrbotten.

Under denna oförglömliga konsert utlovas laddade ögonblick fulla av Johans vackra texter och krängande, svängande musik med Malmfältens Rockklubb.

Gruvarbetaren och musikern Johan Airijoki debuterade 2014 och har sedan dess släppt tre fullängdsalbum. Tillsammans med sitt band Malmfältens Rockklubb har han turnerat från Gällivare i norr till Malmö i söder. Under slutsålda klubbspelningar och festivalkonserter har den golvade publiken fått uppleva laddade ögonblick fulla av Johans vackra texter och hårdsvängande musik.

Tillsammans med bandet Malmfältens Rockklubb har Johan Airijoki skapat sig ett rykte som en liveakt utöver det vanliga. Svängigt, suggestivt, dynamiskt. Spelning för spelningar har publiken växt. Johan Airijoki har länge varit något av en dold skatt, omhuldad av den publik som själva hittat fram till hans låtskrivande.

Nyfiken på mer från Johan Airijoki?

Efter en rad album inspelade tillsammans med Malmfältens Rockklubb är det dags för Johan Airijoki att släppa ett soloalbum, Gitarrer och Blåjeans som släpps 27 januari 2023.

Medverkande

Johan Airijoki sång, gitarr,

Torbjörn Ömalm gitarr,

Nikolai Äystö träblås,

Björn Pettersson Thuuri bas,

Markus Larsson trummor

Den här sidan använder cookies för att ge dig som användare bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta på webbplatsen ger du ditt godkännande till detta. Läs mer om vår integritetspolicy och cookies här.