Malte Knapps Cirkus

Kommande visningar

En cirkusdag mellan kl 12-16!

Föreställning (kl. 12 00) och cirkusskola, cirkusutställning och ansiktsmålning! En familjeunderhållning med vågade balansnummer på stolar och cylindrar, jonglering med knivar och svärd, konster i världsklass på de mest fantastiska enhjulingar man kan tänka sig. Malte är en född och uppvuxen i Bjurholm. Han har trollbundit publiken med sin i nöjesparker, på teaterscener, skolor och kryssningsfartyg. Malte kommer att visa och instruera hur man lär sig gå på lina och cykla enhjuling bland annat. Sockervadd kommer att finnas att köpa, godis, popcorn och våfflor.

Malte Knapp är en svensk cirkus- och showartist som efter flera år i utlandet på de största scenerna (bland annat i Las Vegas, USA ) nu är tillbaka i Sverige.

En barn- och familjeföreställning med dom mest spektakulära numren ur sin repertoar, varav flera han är ensam i världen om att utföra. Det här är en show i högt tempo och med hissnade konster i världsklass.

Ingen scen eller publik är Malte främmande och föreställningen är en given succé.

Malte Knapp med medhjälpare

Den här sidan använder cookies för att ge dig som användare bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta på webbplatsen ger du ditt godkännande till detta. Läs mer om vår integritetspolicy och cookies här.