Search
Close this search box.

Konferens

Låt Medborgarhuset i Lycksele ta hand om konferensen.

Vill du arrangera en konferens?

Välj Medborgarhuset i Lycksele för en skräddarsydd upplevelse. Vi är dedikerade till att erbjuda exceptionell service och en kunnig personal som kommer göra din konferens till något extra.

Vi har lokaler med plats för upp till 300 sittande gäster, från stora kongressalen till mindre konferensrum och grupprum.

Se våra lokaler här.

Konferenspaket

Låt oss lämna pris och förslag på er konferens. Vi arrangerar dagskonferenser till fördelaktiga priser.

Handikappanpassning

Dubbla entrédörrar i gatuplanet och hiss mellan våningsplanen gör att MB är lätt att nå för den som är rörelsehindrad. Dessutom är den ena entrédörren försedd med elektronisk öppnare.

Hörselslinga finns i de fyra största konferenslokalerna Aspen, Björken, Enen och Granen.

Handikapptoalett finns på båda våningsplanen.

Dessutom har vi två stycken rullstolar till utlåning vid behov.

Kommunikationer

Lycksele har med sitt centrala geografiska läge i Västerbotten mycket goda kommunikationer. Det betyder bland annat dagligt flyg till Stockholm/Arlanda.

Buss & järnvägsstation ligger bara ett par hundra meter bort.

Besöker du oss med bil vintertid så kan du hyra motorvärmare av oss, säg till i receptionen.

Aktiviteter

För den som vill röra på sig eller uppleva något spännande under konferensen erbjuder vi flera alternativ. Iordningsställda motionsspår och skidspår ligger på gångavstånd till konferenslokalerna.

Simhallen och bowlinghallen är våra närmaste grannar.

I Lycksele finns dessutom ett flertal turistföretag som arrangerar allt från vildmarksupplevelser och skotersafaris till hundspannsåkning och gokart.

Låt oss lämna ett spännande förslag!

Den här sidan använder cookies för att ge dig som användare bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta på webbplatsen ger du ditt godkännande till detta. Läs mer om vår integritetspolicy och cookies här.