Konferens
Västerbotten & Norrbotten

Hos oss bokar du konferens och evenemang i en inspirerande och utvecklande miljö med enastående service.

Naturnära konferens för er i Västerbotten & Norrbotten

Njut av en konferensupplevelse i kärnan av Lycksele. Våra konferenslokaler erbjuder inte bara en perfekt plats för produktiva möten, utan också en unik möjlighet att ta del av medborgarhusets gemenskapliga anda.

Bokningsförfrågan

Boka genom knappen nedan eller ring oss om du har fler frågor.
Vi skapar en skräddarsydd lösning för dig.

Våra populäraste lokaler

Aspen

En imponerande kongressal med scen och bioutrustning, perfekt för större evenemang och konferenser.

Granen

En mångsidig lokal som erbjuder 2 dukar, 2 projektorer och mikrofoner, perfekt för möten och evenemang.

Rönnen 1

Rymligt konferensrum utrustat med en 55-tums TV, perfekt för möten och presentationer.

Björken

En mångsidig lokal med scen och dansgolv som passar för restaurang- eller konferensarrangemang.

Nyupprustade konferenslokaler

Inför sommaren 2023 har vi valt att rusta upp våra lokaler för att kunna erbjuda en så bra konferensupplevelse som möjligt. Detta innebär ny inredning och utrustning i samtliga utrymmen.

Vi har konferenslokaler i alla storlekar

Vi är väl medvetna om att det finns många typer av företag i både Norrbotten och Västerbotten med varierande behov när det är dags för konferens eller kickoff.

Oavsett om ni planerar ett mindre möte eller en större konferens, har vi flexibla och välutrustade utrymmen som kan anpassas efter era önskemål. För oss är det viktigt att vara en plats för alla.

Det här kan du förvänta dig när du bokar konferens hos oss

När våra kunder har varit på konferens hos oss brukar upplevelsen beskrivas som inspirerande, innovativ och framförallt givande. Det här är något som vi bär med stolthet och ser fram emot att få ge er samma upplevelse.

5 tips för en lyckad konferens 2023

Börja planera konferensen i god tid för att få ut det du förväntar dig. Genom att komma förbered säkerställer du att upplevelsen blir positiv för alla inblandade.

Mål är viktigt i många sammanhang och inte minst vid en konferens. En konferens ska vara utvecklande, innovativ och berikande. Genom att ha ett tydligt förbestämt mål ökar du chansen till ett lyckat evenemang.

Det finns ingen som tycker om att sitta på en stol en hel dag och lyssna på ett tråkigt program. Utforma därför ett varierat och engagerande program som passar deltagarnas intressen och behov. Inkludera inspirerande talare, interaktiva sessioner, workshops och utrymme för diskussioner och nätverkande.

Fokusera på deltagarnas upplevelseFokusera på deltagarnas upplevelse

Efter konferensen, genomför en utvärdering för att samla feedback från deltagarna och involverade parter. Analysera resultatet och ta lärdomar inför framtida konferenser för att ständigt förbättra och anpassa arrangemanget.

Handikappanpassning

Medborgarhuset är en plats för alla. Därför har vi anpassat vår anläggning så att även rörelsehindrade kan ta del av samtliga aktiviteter.

Kommunikationer

Lycksele har med sitt centrala geografiska läge i Västerbotten mycket goda kommunikationer. Det betyder bland annat dagligt flyg till Stockholm/Arlanda. Buss & järnvägsstation ligger bara ett par hundra meter bort.

Motorvärmare finns att låna i receptionen för vinterbesökare.

Boka konferens

Boka din konferens här!  Använd formuläret nedan för att göra din reservation.

Den här sidan använder cookies för att ge dig som användare bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta på webbplatsen ger du ditt godkännande till detta. Läs mer om vår integritetspolicy och cookies här.